CKV Workshops voor het voortgezet onderwijs

Sinds dit jaar kunt u ook bij RT Schmink & Grime terecht voor een workshops op het gebied van schmink, grime en special effects (3D). Leerlingen van het voortgezet onderwijs zullen verschillende technieken leren op verschillende niveau’s. De lessen en workshops sluiten goed aan bij o.a. culturele en kunstzinnige vorming (CKV).

workshop-voor-ckv-les-op-middelbare-school workshop-cursus-schmink-grime-vo-ckv workshop-ckv-beeldende-kunst-voortgezet-onderwijs scholieren-ckv-workshops-schminken

Aansluitende thema’s
De workshops zijn interessant voor leerlingen en we zorgen ervoor dat deze aansluiten bij uiteenlopende thema’s en eventuele andere workshops en/of cursussen.

grime-ckv-voortgezet-onderwijs-beeld-en-kunstvorming   workshop-ckv-voortgezet-onderwijs  ckv-workshop-les-schmink-vo

Praktijkgerichte workshops

Eerst zal er een korte uitleg, dan wel presentatie, worden gegeven, hierna mogen de leerlingen zelf oefenen met diverse materialen.

Hoe lang duurt een workshop op school
In ongeveer anderhalf uur (dit zijn twee lesuren van 45 minuten) kan één groep van maximaal 20 leerlingen een of twee korte workshops volgen (bijv: tatoeages en wonden maken). Op een dag kunnen maximaal 4 groepen een workshop volgen.

Voor welke leerlingen
Onze workshops zijn gericht op leerlingen van middelbare scholen.

Voor meer informatie over CKV workshops en de prijzen die wij hiervoor hanteren, kunt u contact met ons opnemen.