frozen winterfeest 2

Frozen magisch winterfeest

In het westen van het land zijn dit soort feestjes al langer gebruikelijk, maar aan deze kant van het land zijn ze er nog niet echt. Magische feestjes met echte prinsessen. Vandaag had Apeldoorn de primeur om dit te ervaren met het Frozen magisch winterfeest.

De jonge prinsessen tussen de globaal 3 en 8 jaar wisten de weg naar het Stayokay aan de Asselsestraat te vinden vandaag. Daar waren Anna, Elsa, Rapunzel en Belle neergestreken voor meet and greet. Naast de meet en Greet waren er vele andere magische activiteiten te beleven. Wat dacht je van prinsessen cakjes versieren, bal maskers en toverstafjes maken. De kleine prinsesjes keken in de versierede ruimte hun ogen uit. Hoewel dit de eerste editie in Apeldoorn was stond de organisatie als een huis. Niet verwonderlijk als Roxanne Truideman van RT Schmink & Grime er voor verantwoordelijk is. Normaal gesproken gaat ze naar de feestjes toe om als prinses een extra dimensie aan het feest toe te voegen. “Hoe leuk is het dan om zelf eens een feestje te organiseren” Aldus Roxanne.

Reacties winterfeest

De reacties op het magische winterfeest zijn overwegend positief. “Wat een superleuke middag”, “Bedankt voor de leuke spulletjes uit de goodiebag en de gezellige middag”, “wat een prachtige Elsa” zijn zomaar enkele reacties welke te lezen zijn o.a. op de facebook pagina van RT Schmink & Grime.

Volgens Roxanne is deze editie het begin van een mogelijke traditie voor meerdere edities per jaar. “Wel is het zo dat iedere editie zijn eigen thema mee zal gaan krijgen”. De bezoekers waren positief en kregen als klap op de vuurpijl ook nog eens een goodiebag mee naar huis met diverse Frozen hebbedingetjes.